Travtips – Vart letar man?

Att söka information om travtips

Vi på spelavinnare.se har koll på travtips som du behöver för att bli riktigt framgångsrik när det kommer till denna typ av sport. Är du sugen på en spelomgång finns det ett helt gäng med bra sajter där ute på nätet, som går in i detalj på hur du ska gå till väga för att tjäna lite extra pengar på denna sport. Det enklaste är att bara gå in på Google (eller valfri sökmotor) och söka på ”trav”, ”speltips”, ”travspel” eller motsvarande. Du kan också gå in i närmsta tidningsbutik här i sverige och hitta tidningar som till TravRonden eller TravGuiden.

travtips

Inte nog med det, eftersom trav är så pass stort i sverige har alla kvälls tidningar ofta genomgående guider, travsidor och travspalter som hjälper både nybörjare och proffs att komma igång. Vill man få tag i information och tips är inte det speciellt svårt om man bara lägger ner några sekunder. Vi på spelavinnare vet snarare att problemet ligger i att sortera ut vilka speltips som är värda att kika närmare på. Vi har lärt oss ganska snabbt vilka journalister som har bra koll när det kommer till trav, på dessa olika kvälls och dagstidningar.

Viktigaste Rådet

Viktigaste rådet från oss när det kommer till travtips just nu är att du samlar ihop precis den information som krävs och sen jämför vad som är positivt respektive negativt, för att hitta de speltips som verkar tillförlitligast. Sen kan du dra dina egna slutsatser. Som en tankeställare kan det var ofördelaktigt att läsa ”för mycket” då det med detta blir mycket svårare att jämföra och dela upp de olika speltipsen. Intuition här är verkligen A och O, och den blir garanterat bättre och bättre med tiden. Men kika även tillbaka här regelbundet för att få riktiga stalltips 🙂

Det som är så svårt med att analysera olika tidningar och skribenters tips är att, precis som du själv, är de bara människor. Visst så är deras jobb att ha kunskapen och ”know how:et” inom denna branch, men beroende på hur dom ser på trav och travspelande – blir deras beslut påverkade av detta. Tänk också på att många speltips kommer in i början på veckan, inför ett lopp som kanske ska köras till helgen (detta gäller främst de större kvälls tidningarna) och det kan då vara svårt att få sig en färsk bild av hur läget ser ut precis innan ett race. Vårt tips är att istället kika på nätet, där informationen uppdateras kontinuerligt.