Systrarna som spelat hem 11 milj kr på trav i år

servicekiosken kinna trav kiosk

De två systrarna Karin och Agneta Bergström har börjat bli smått kända i travvärlden. De har tidigare vunnit stort i år. Det var i mars månad 2016 som de spelade hem hela 5,7 miljoner kronor! Och härom dagen slog systrarna till igen genom att vinna 3,7 miljoner svenska riksdaler på V75. Totalt i år har de faktiskt spelat hem hela 11 miljoner kronor!

MEN, de har inte spelat hem dessa pengar i egen ficka. De två systrarna driver nämligen kiosken Servicekiosken i Kinna där de länge varit stora fantaster av spel på bland annat V75. Dessa pengar är alltså utdelningsvinster i deras kiosk, så det är deras utdelning i kiosken som är 11 miljoner kronor. Nu senaste när det vanns 3,7 miljoner så var det 330 kunder som fick dela på denna jättevinst. Det blev cirka 12 000 kronor per person, på en insats av 111 kronor på V75. Självklart råder det nu en ganska härlig feststämning i kiosken, kunderna är överlyckliga.

Nu är det en väldig rusning till den lilla kiosken, för kanske finns det ännu mer pengar att hämta i denna lilla turbubbla, där det även säkerligen ligger en hel del skicklighet i att pricka rätt hästar. Systrarna tycker att det är jätteroligt att få dela ut så pass stora vinster till sina kunder. Många kunder har också kommit in till butiken med blommor och blader och tackat så mycket, något som systrarna Bergström tycker är helfestligt enligt en nyhetsartikel från Aftonbladet.

Som sagt så är det inte enbart tur att systrarna och kiosken prickat in alla dessa storvinster åt sina kioskkunder. Givetvis är det en hel del tur, men Karin Bergström säger sig också ha ett gediget travintresse ända sedan 80-talet då hon gick på trav med sin far. Detta har så klart också gjort att den lilla butiken i Kinna till ett givet besök för stans invånare som alla vill ta chansen på de stora vinsterna.