Nystart på spelavinnare.com

Nu är det dags för en nystart här på SpelaVinnare.com. Hoppas att du kommer följa med oss och vill lära dig allt om hur du blir en vinnare på trav.

Utöver tidningar som Trav & Galoppronden, V75-guiden, Expressen och Aftonbladets spelbilagor, DN, SvD m.fl. så hoppas vi kunna skapa en sammanställning och ge ytterligare värdefull information till just dig.

Vårt mål med denna hemsida är att kunna besöka travlopp runt om i Sverige och ge en uppdaterad bild av läget precis innan start. Vi anser det väldigt viktigt att titta på travhästarna på uppvärmning för att kunna se om de är på alterten, har de spetsade öron och verkar det pigga.

En annan sak som är viktig att tänka på är inte bara hur de andra hästarna placerats sig i tidigare lopp utan även vilken konkurrens de haft i de tidigare loppen. Kanske de haft alldeles för lätt konkurrens och kommer inte ha någon chans i loppet eller har de haft tuffast möjliga motstånd och kommer enkelt ta hem detta lopp. Det är saker som man måste ta i beaktning för att öka chanserna att spela på vinnarhästen.

På återseende!