Hur man satsar på V75 & V86

Hoppas ni har en bra Februari! Här tänkte gå igenom lite hur V86 samt V75 fungerar, och hur man enklast satsar på dessa två väldigt populära ATG-spel!

V86

V86 hålls varje onsdag på racerbanan Solvalla precis utanför Stockholm. Här ska du Du välja den vinnande hästen i åtta förutbestämda race (heat). Tröstpriser utbetalas till spelare som valt sju eller sex vinnare.

Hur man satsar på V86

V86 är ett ”Pick8”-spel och för att beräkna kostnaden för en insats; multiplicerar du antalet hästar du plockade i alla åtta heat med minsta insatsen. I ett exempel valde vi fem hästar i heat ett och två, två hästar i heat tre, en enda i heat fyra, tre hästar i heat fem, en häst i heat sex, tre i heat sju och slutligen två hästar i sista heatet.

V75

V75 är en av de största hästkapplöpnings-spelen i världen, och nog det spel som de flesta känner igen namnet på. V75 hålls varje lördag på olika racerbanor runt om i hela Sverige. Du borde här välja den vinnande hästen i sju förutbestämda race( heat). Tröstpriser betalas ut till spelare som väljer 6 eller 5 vinnare.

Hur man satsar på V75

V75 är ett ”Pick7”-spel och för att beräkna kostnaden för en insats, multiplicerar du antalet hästar du valde i alla sju race med minsta insatsen. Som ett exempel valde vi fem hästar i race 1 och 2, två hästar i race (heat) 3, en häst i race 4, fyra hästar under race 5, en häst i heat 6 och slutligen tre hästar under sista heatet.

Grand Slam V75

GS75 hålls nästan varje söndag på olika racerbanor runt om i Sverige. Du borde välja den vinnande hästen i sju förutbestämda race (heat). Tröstpriser utbetalas till spelare som väljer 6 eller 5 vinnare. Varje vecka garanterar ATG 15 miljoner (!) kronor till en enda vinnare. De sju heaten är planerade att avslutas inom 2 timmar.

Hur man satsar på Grand Slam V75

GS75 är ett ”Pick7”-race och för att beräkna kostnaden för en insats, multiplicera du antalet hästar du plockade i alla sju heaten med den minsta insatsen.