Heta travtävlingar i vår – Hela schemat här!

tävlingar i vår spelavinnare

Hallå på er! Hoppas att allt är bra och att året börjat riktigt fint. Det är riktigt kallt ute nu men så länge det inte ligger snö är travbanorna väldigt fina och hästarna kan ta sig igenom det mesta. Detta resulterar i att vi redan nu kan se några riktigt spännande travtävlingar i vår över hela vårt avlånga land. Vi på SpelaVinnare har självfallet de möjlighet att lista vårens hetaste tävlingar så du kan börja planera in vart du skall åka och nära.

Travtävlingar i vår – SpelaVinnare har schemat

Du kan så klart se på små travtävlingar i vår över hela året men det kan vara kul att veta när de riktigt stora tävlingarna går av stapeln, så du får se de bästa kuskarna, starkaste hästarna och på de bästa travbanorna. Nedan har vi därför listat några av de tävlingar vi själva garanterat inte kommer att missa och som vi självfallet tycker att även du borde gå på. Se nedan.

  • 11/2 – Solvalla, 14:45, V75, V75 Champions

travtävlingar i vår spelavinnareEtt riktigt hett så klart och när V75 Champions går av stapeln kommer de absolut bästa travhästarna att ställa upp och det finns väldigt många roliga varianter av lopp och hästar att spela på. Solvalla tillhör så klart även en av de bästa travbanorna i Sverige och därför är det en härlig upplevelse att bara vara där. Vi hoppas att solen skiner över banorna och att startfältet blir precis lika hett som det brukar bli.

  • 25/3 – Mantorp, 14:45, V75, Kjell P Dahlströms Minne

En väldigt fin klassisk tävling som går till minne efter legenden Kjell P Dahlström. Mantorp, som även agerar racingbana då och då, har en härlig mindre arena där du garanterat kommer att få se hästarna i närbild.

Detta var två viktiga tävlingar under våren men det finns så klart oerhört många andra som kan vara värda att besöka och att spela på vinnare i många olika race. Återkom snart så kommer vi lista fler av våra favoriter bland travlopp, både V75 och många andra lopp.