Nya Boost från ATG

v75 boost

Det har kommit ett helt nytt spel som ATG kallar för den största nyheten i V75:s historia. Jag är inte riktigt beredd på att hålla med men det är självklart kul med nya inslag i travsporten. V75 boost handlar om att du kan vinna upp till 100 gånger mer än vad du vanligtvis skulle ha gjort om du även får rätt på tre chansnummer eller så kallade boostnummer. Nu på lördag den 13e februari är det premiär för det nya spelet när V75 går av stapeln på Solvalla.

Såhär fungerar ATG BOOST

För att kunna spela boost måste du först lägga ett vanligt spel i V75. Boost är med andra ord ett tilläggsspel. När du spelar boost får du tre slumpmässiga siffror på ditt spelkvitto. Vid varje omgång dras tre stycken boostnummer och lyckas du få dessa rätt har du alltså chans till enorma vinster.

Om du har alla tre boostsiffror rätt när du får 5, 6 eller 7 rätt på ditt V75-system så slår boosten in. Det är alltså då du kan vinna de riktigt stora pengarna.

Får du 7 rätt så får du tio gånger pengar. Det vill säga skulle du vanligtvis vinna 10000kr och samtidigt få boost så vinner du 100000kr.
Får du 6 rätt så får du hela hundra gånger pengarna. Det vill säga skulle du vanligtvis vinna 10000kr och samtidigt få boost så vinner du alltså en miljon!
Får du 5 rätt så får du också hundra gånger pengarna.

Det kostar endast 30 kr för spel upp till 300 kr och för spel som kostar mer än så så kostar det 10 % av spelkostnaden.

Utöver boost vid vinst med 5, 6 eller 7 rätt så kan du också vinna genom helt enkelt får rätt på dina tre boostsiffror.

Har du alla boostnummer rätt så vinner du 500 kr.
Har du de två sista boostnummrena rätt så vinner du 150 kr.
Har du den sista siffran rätt i boostnumret så vinner du 50 kr.

För att du ska få 10-100 gångerna pengar på en vinst med 5, 6 eller 7 rätt behöver du alltså ha alla tre boostnummer rätt. Detta är inte så enkelt men hundra gånger vinsten är extremt bra.

Eftersom vinsterna kan bli så stora så har ATG och V75 satt vissa gränser för hur mycket du kan vinna. För det första så kan du maximalt vinna hundra miljoner kronor på ett system. Vinsttaket med boost med 7 rätt är 100 miljoner kronor. Vinsttaket med boost med 6 rätt är 50 miljoner kronor. Så det är höga nivåer vi pratar om här. Det får maximalt delas ut etthundrafemtio miljoner i boost på en V75 omgång.

Stort lyckat till och hoppas du tycker det ska bli lika kul som jag att pröva på ett nytt spel.

Ha en fin dag, ses på Solvalla på lördag!